| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Morunko, ja jsem mela pred par lety podobny problem. Sefova, stara panna, 45 let, bezdetna, svobodna... ja mlada holka, stastne vdana se dvema detmi. Chtela se kamaradit, ale ja z ni nikdy nemela dobry pocit, byla takova chladna, bezcitna, i kdyz se snazila chovat pratelsky, tak jsem to tam proste citila. Pak jednou zjistila, ze chodime s par holkama z oddeleni jednou do tydne na veceri a na sklenicku a asi se urazila, ze ji nezveme. Od te doby se po nas zacala strasne vozit. Byly jsme 4 a vsechny jsme do pul roka odesly. To se proste nedalo, zkousely jsme si stezovat u reditele, ale ona ho ukamenovala argumenty. Ta sikana byla nesnesitelna. Ona treba vedela, ze musim dite vyzvedavat ze skolky a pet minut pred koncem pracovni doby si vymyslela ukol, ktery mi udajne zadala pred tydnem a jestli ho dnes nedodelam, tak letim. Delala to opakovane mne i tem dalsim. Ve firme trousila poznamky o moji nespolehlivosti, samozrejme i pred reditelem, tvrdila, ze jsem neloajalni, prozrazuji platove podminky ostatnich zamestnancu atd. Bylo to fakt silene a NEDALO se proti tomu branit, a ver mi, ze ja mam celkem ostre lokty a nenecham si vsechno libit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.