Děvčata,která z Vás mi poradí...již asi třetí rok mám na čele pigmentové skvrny-řekla bych,že se mi postupně začaly dělat "po dětech".Nejprve byly nepatrné,teď už je ani make-up nezamaskuje :o) Nemáte některá zkušenost z IPL(intenzivní pulzní světlo)?Jelikož to není zrovna laciná záležitost,tak bych chtěla vědet,zda Vám to pomohlo a po kolika "sezení"...Nebo třeba chemický peeling.... Děkuji za jakoukoliv radu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.