| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, taky to na mě dělá dojem uražené ješitnosti
"nebyl jsem ti jako partner dost dobrý,
tak jen počkej, jak ti zatopím!
A uvidíš že ti budu zasahovat do života ještě dalších 20 let!"~Rv:-©

On to dítě v břiše nemá, nikdy ho neviděl,
když ho nikdy ani neuvidí, žádná újma se mu nestane.
To je tak neschopný že musí trvat na půjčování dítěte od matky, která už ho nechce vidět-
a není schopný si najít nějakou ženu, která s ním založí rodinu ráda a dobrovolně???

Přijde mi naprosto v pořádku když bojuje o dítě otec, který to dítě skutečně vychovával a nechce přijít o vztah, který spolu mají,
ale tohle???

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.