Tak u me to same damy... kdyz jsem mela ty dve, mela jsem dlouho dojem, ze je to tak ok a na treti nebylo ani pomysleni...tenkrat jsem si rikala...aha, tak takhle to je, kdyz uz clvek citi, ze zadne dalsi nebude....akorat, ze ten pocit me nedavno opustil....a zase pokukuji po kocarcich a citim se byt "v hlave" pripravena na dalsi dite....neni to jen pocit, ze bych mela byt a nejsem, ale jsem a chci byt!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.