| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Haantje, holt je těžký se s chlapama domluvit. Já jsem tohle zrovna řešila dneska - rozdílný pohled na výchovu v některých případech. Starší dcera je dost vzdorovitá a vzteká se, neposlouchá. Já mám načteno plno knížek a stejně si nevím rady. Manžel zase "ví" svoje, jak se mají děti vychovávat - tedy tvrdá ruka a musí poslouchat. Já jsem právě začala číst "Respektovat a být respektován" a zrovna tam nacházím plno příkladů toho, co by se nemělo dělat a manžel dělá... Ale on má svojí hlavu, nějaké "psychology" nebere, není přístupný ani tomu, aby si to přečetl nebo nechal přečíst.

No nic. Myslím si, že to nijak nepřeháníš, když vezmeš dítě ráno na dospání do postele. A to říkám já, i když dcera spala vždycky jenom ve své postýlce. Je spavé dítě, vstávala v 9, v 10 hodin... Já sama bych se s ní v posteli nevyspala, mám ráda "svůj" prostor, ale kdyby mi měla vstávat takhle brzy, na dospání bych jí tam brala. Manžel je naštěstí v tomhle vstřícný, spíš on bere mimčo do postele, než se s ním uspávat někde mimo~t~ Na tvém místě bych navrhla manželovi, že může s dítětem v 5 hodin ráno vstát, když se mu nelíbí brát ho do postele, a ty si vklidu dospíš...

Co se týče pofoukání bolístky, taky v tom nevidím nic "divného". Nedávno jsem na podobnou věc narazila v nějaké "chytré" knížce, že je dobré vyjádřit dítěti "účast".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.