Přidat odpověď
teda, koukám, že je to v č.p. a.s. pořád stejná pakárna. já jsem strávila (nebo ztrávila?)po maturitě (r.97) na poště 4 roky jako administrátorka. už bych se tam nevrátila. neříkám, že nikdy, ale pokud budu mít na výběr, tak bych si na tu židli u přepážky už fakt nesedla. nevěřili byste, že na poštách ve vesnicích ještě v roce 2001 neměli ani pořádné wc (pokud tam tedy bylo). na některých pidipoštách byla v zimě neuvěřitelná kosa a topilo se uhlím, fakt středověk. někde byl neskutečnej provoz, jinde zase šílená nuda, protože na poštu nešla ani noha (proč taky že, když všichni pracovali ve městě a domů se dostali až po zavíračce). k tomu jsem si taky zažila jedno přepadení. no prostě krása. to vše za cca 12tisíc hrubýho (to bylo až po těch 4letech práce, začínala jsem s 5700kč hrubýho měsíčně). z tabulek jsem vyčetla, že je to maximální mzda, kterou tam můžu dostat, k tomu ty děsný pracovní podmínky a každý měsíc porady, na kterých ředitel říkal, že komu se to nelíbí, může jít. tak jsem dala výpověď. a dobře jsem udělala. díky tomu jsem si udělala ještě vyšší odb. školu a našla práci jako asistentka ve velký firmě. je to sice taky pakárna, ale za lepší peníze.
morunko, podle mě při hledání práce můžeš vyzdvihnout, že zvládáš práci na pc, jsi zodpovědná, zvládáš pracovat pod tlakem apod.
Předchozí