| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Těhotenská cukrovka podle mě nemá nic společného s nadváhou před těhu .. já první těhu začínala na cca 116kily!!! a neměla jsem těhu cukrovku vůbec .. nepřibrala jsem skoro nic za celé těhu (prostě tělo si bralo co potřebovalo). Pak jsem kvůli synovi po porodu držela bezmléčnou dietu (a bezvaječnou atd.) protože jsem kojila a mu vše vadilo .. zhubla jsem na 93kg. Pak zas sice nabrala a zas zhubla, ale teĎ tohle těhu jsem začla na cca 99kilech ... no mám nahoře už asi 14kilo ~f~ (ale zas budiž mi malou útěchou, že jsem ve 27.týdnu s trojčaty - a cukrovku nemám ~;)

Jinak nevím jesli ti jde o to, jeslti se ti podaří otěhotnět s touto váhou nebo jestli ta váha má přinášet komplikace v těhu ..
protože ber to tak - můžeš mít 60kilo a nepravidelnou menstruaci nebo nemít ovulaci, nebo mít partnera se špatným spermiem a stejně neotěhotníš ... stejně tak můžeš mít 120kilo a otěhotníš napoprvé. Doktoři neúspěch v otěhotnění dost často svádějí na nadváhu (prostě je důležité najít důvod, že :-) ale to by centra na asistovanou reprodukci nepraskaly ve švech s tolika hubenýma .. prostě může to být důvod stejně tak jako nemusí (pokud tělo jinak funguje jak má ...).
A jesti je problém vysoká váha v těhu? tak pro mě v těhu s Vojtou absolutně nebyl. Tím, že jsem byla zvyklá nosit břicho tak mi těhu nepřišlo nijak nepohodlné, nepřekáželo mi, nezadýchávala jsem se .. prostě pohoda. TeĎ to druhé těhu jsem začínala na nižší váze a nesu to teda dost hodně jinak - jsem hodně unavená, ale zas čekám tři naráz no ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.