Přidat odpověď
Tante..pises..
Touha po dítěti není žádný "živočišný pud", jak ty říkáš, ale zásadní věc v naplnění života.
Touha je zivocisny pud...pokud by nebyla tak je to jen ciste rozmar...neco co chci...ne nic co je mi predurceno samotnou prirodou...
LEC je fura lidi, kteri se tomuto stereotypu vyjimaji...napriklad Monty a mnoho dalsich, jen ne zviditelnenych zen, ktere v zadnem pripade nevidi dite jakou zasadni vec v naplneni zivota...to je zevseobecnovanbi tvych vlastnich pocitu...ze by to tak mely zeny citit a pokud ne tak co? Jsou divne? defektni?
Pises o pravu zeny byt matkou...a jak to tedy bude v pripade treba Monty, ktera jiz opakovan nechce byt matkou a byla by do materstvi tlacena partnerem, ktery ma pocit, ze ma pravo byti otcem? Ma zena pravo odmitnout v tomto pripade? Nemo by Monty proste mela uznat, ze jeji hodnoty, jeji pocity a vse kolem ni je hodno tak maximalne usklebku v porovnani a touho muze v naplneni jeho podstaty byti jakozto otce...
Hrozne moc mi chybi v techto prispevcich tolerance a pripusteni moznosti, ze i nekdo jiny by mohl mit padny duvod, ktery by sesul mou primarni a zivocisnou touhu na nizsi misto v poradniku...
Předchozí