| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mojí mamince moje 3-letá dcera nepozorovaně odkráčela ze zahrady a ta ji celá na nervy našla asi za 2 minuty, jak stojí na břehu řeky a háže si kamínky.... ~a~
A před rokem mi ujela na motorce z kopce a přejela přes silnici, ještě vyjela do silnice mezi autama, stáli při nás všichni svatí, že tenkrát nic nejelo, já za ní letěla, hystericky ječela, a´t zastaví, ale prostě jsem ji nedohnala ~:(
A jednou se mi ztratila z dohledu na hřišti a našla jsem ji po chvilce zašprajclou v plotu, hlavu měla ještě na hřišti a celé tělo za plotem u silnice, kde jezdí jeden náklaďák za druhým, děkovala jsem celé dny za to, že má větší hlavu, než byla mezera ve šprušlích!!

Tohle se opravdu stane, už se nenervuj, poučená jsi až až, musíme mít prostě oči i vzadu a ruce všude a rychlý nohy a být v jednom kuse ve střehu, ti malí pr´dolové jsou fakt rychlí jak srajda ~o~~t~

~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.