| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Xeno, ještě jednou jsem teď pročítala návod k obsluze, zatápěli jsme troufám si říct přesně podle něj. A přikládání je tam popsáno, že na základní vrstvu uhlíků by se mělo dávat podle toho jaké dřevo používáš (tvrdé, měké), a jak máš velká polena, jedna vrsta.
Jelikož jsme topili převážně smrkem, a břízou, dávali jsme dřeva víc. Topilo se teda opravdu denně, ale od toho to snad je.
A jestli se nedá dodržet návod, tak to je teda potom taky pěkně šalamounský. Chci tím říct,, že kdyby praskla celá krbovka, tak ji taky zřejmě nevyreklamujeme, protože by nám napsali to samé. Třeba jsme opravdu udělali něco blbě já nevim, ale dělali jsme všechno dle svého nejlepšího vědomí i svědomí. Sami chceme, aby nám vydržela co nejdéle. Jde mi o princip. Že Ti po třech měsících užívání prdne rošt a nikdo se s tebou ani nebaví, a hned jim je jasný, že to je přetěžováním krbu. Mě to teda tak jasný už není, protože nevím co jsme udělali blbě a jestli ano chtěla bych vědět co a to z toho jejich návodu fakt nepoznám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.