Podle mě se musí tatínek pomalu začleňovat do dění rodiny.Chápu,většinu času je dítě zvyklé na matku a její režim.Násilím se nic nespraví.Pokud otec dítě nevybíravým způsobem seřve,já to tedy jako selhání beru.Aby šlo dítě do školky rozhozené a s pláčem by se mi nelíbilo. Jinak u nás to je jiné v tom,že otec dítěte s námi nebydlí.Ale vidím,že se syn na něj těší a otec ho seřve za kdejakou blbost.Tak to se klidně za syna postavím,ať je to výchovné nebo ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.