Muj syn tatínka taky moc nebral, byl vzdycky víc nalepený na mně. Než se narodilo miminko nemohla jsem defakto ani uvařit prostě nic. Zlom nastal v momentě, když jsem odjela do porodnice a o malého se komplet staral jen manžel, bez pomoci někoho jiného. Takže ho dával do školky vařil mu večeři jezdili za mnou, vyprávěl pohádky atd a do toho doma ještě obstarával domácí práce. Do té doby mi MM s malým defakto vůbec nepomáhal. Jak jsem se vrátila z porodnice, tak syn se mnou odmítal komunikovat, trvalo to 14 dní než se dal trochu dohromady. Od té doby co máme doma miminko, tak mi MM pomáhá na 90 % naprosto se vším. A syn má od té doby k tatínkovi o 100 % lepší vztah a není na mně tak nalepený.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.