Ufff, když to tady čtu, cítím, jak je to všechno zoufalý, rovnou z bývalého zaměstnání jsem šla na roční PN, pak dostala ČID, ale nechci sedět doma, proto jsem asi před necelým rokem začala intenzivně hledat práci. Obešla jsem desítky pohovorů, dokonce se nechala zlanařit na seminář s tím, že budu dělat lektora rekvalifikačních kurzů a vyklubal se z toho prachobyčejný pojišťovák. Zažila jsem pohovory, kde jsem testy splnila bez chyby a paní sedící vedle vás vám řekla, že to tam neměla, protože počítačům nerozumí, ale že o té práci mluvila s ředitelem, že se znají
Zažila jsem, že jsem poslala životopis, kde jsem splňovala všechny podmínky, někdy něco navíc, ale třeba mě vůbec na pohovor nepozvali. Dělala jsem v médiích a mám ekonomku, bohužel nemám v účtu praxi. Bylo to zoufalství. Chci jen říct, že díky známé jsem se dostala k rekvalifikaci, kdy nejen získám téměř rok praxe, ale snad si mě tam pak i nechají. Mám nástup snad v polovině května a i když ze začátku peníze nic moc, jsem šťastná, aspoň za tu praxi. Ale musela jsem si to vyloženě vyběhat, vytelefonovat, vymejlovat...atd....Přeju to samé i Vám