Mezi učitelema mám několik známých a nikdo z nich si nestěžuje, že by byl v práci přetěžovaný a jsou spokojení i s platem. Jak jsem psala, mezi učitelama jsem chvíli pracovala a řekla bych, že těch výhod je víc než těch nevýhod. Kamarádka učí na ZŠ a přestože dojíždí, tak do 14hodin bývá už doma, jeden den v týdnu přijíždí v 16 hodin, do školy jezdí ráno na 8 hodinu. Někdy si opravy veze domů, častěji ale stíhá opravit ve škole. Přípravy mi ukazovala a přímo mě zajímalo, jestli se fakt doma každý den připravuje. Nepřipravuje, jen občas udělá nějaký změny nebo reaguje na současnou situaci. Plat má 19 000 Kč čistého.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.