Přidat odpověď
U nás máme od pěti a do sedmi tam být musíme, je to maximální opruz, neboť neplacený přesčas, který je navíc většinou přehlídkou ztraceného času.
Ono když jsi v práci od sedmi ráno do sedmi večer, většinou to bývá přece jen a trochu jiném platovém levelu.
Jak říkám, já bych to zručila, dle mně je to o ničem, vidím na těch rodičích sama, jak je to s..e, ale přesto, když mají hlasovat, přejí si "zachování třídních schůzek klasickou formou". Proč to tak chtějí, to nevím.
Já k nim žádné projevy nedržím, než kdy a kam se pojede na lyžák, pak už mluví oni a bylo by to často na film, co považují za nutné mi sdělit.
Když prudiči odfuní, přiloudá se hlouček cca deseti rodičů, kteří řeknou : "Nic si z nich, paní učitelko nedělejte, jsou to blbci." . Ale aby se dalo do zápisu, že ti a ti s připomínou pana XY nesouhlasí a jsou názoru toho a toho, tak to si nepřejí, to je jen osobní informace.
Typ úči, kterou popisuješ sice znám, ale je to typ raritní. Většinou to jsou spíš mimkry, za kterými se skrývá značně nevábný obsah, ale jak říkám, tahle ženské mají většinou u rodičů velkou popularitu.
Předchozí