| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

dáši, mám doma tříleťandu - ADHD - vzteklouš obecnej, hrůza.. děs, běs..
měsíc a půl je na homeo Sedalie (sirup - koupíš v lékárně, stojí pár kaček - dávám x denně 3ml - ráno a večer, u nás hlavně kvůli spaní)
k tomu dávám 2x denně 3omega MK od multitabsu pro děti - ty už jsou draží asi 260 Kč, - ale stačí jedna denně... a musím říct že po měsíci a půl je to obrat snad o milion procent k lepšímu - ťuk.. ťuk...
a to jsme na tom podobně jako ty, rodit můžu každým dnem a k tomu mám ještě osmileťáka v druhé třídě se spoustou kroužků a na starosti domácnost a někdy.. je opravdu nad mé síly se dostat ven, tak aby měla dost pohybu.

nicméně díky té sedalii se dost zklidnila, v noci spí o moc líp a i během dne je najednou ze vzteklouše přítulná milá holčička, se kterou se dá i domluvit.
Hysterák, který byl na pořadu dne tak 100x je teď tentam.. a to má diagnostikovanou ADHD. Ne že by se nevztekla vůbec.. občas k tomu ještě dojde.. ale rozhodně je tak do 5x za den.. spíš ale tak 1x.

tak držím palce, chce to pevné nervi, u nás plácnutí bylo ještě jako když ji nastartuješ.. takže bohužel o ničem.. domluva.. to byla jak v tranzu, fungovalo zavírání do pokoje, kam odkráčela většinou už sama.. ale hysteráky venku byly fakt šílený.. hlavně jak říkáš.. vysvětlovat ostatním ať do ní nehučí, ať ji nechají, že se uklidní mnohem dřív.

Já na homeo jsem moc nedala.. ale teď musím říct, že ťuk.. ťuk.. ťuk.. je svatej klid

Jo musíš to dávat plast. stříkačkou, nesmí to přijít do styku s kovem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.