| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Ale tím se člověk liší od zvířete, že má určitou moc ovládat svý pudy, vyvažovat city, rozum, duchovní vnímání, tělesný touhy, vymýšlet na to metody...to nemyslím jen v sexu, tak nějak jsem přesvědčená, že takhle to lidství je myšlený, rovnováha těch různých rovin vnímání..."

Samarlu, souhlasím. Jen je podle mě nutné umět rozlišit mezi rozumnými pravidly a nesmyslnou buzerací. Mně kupříkladu přijde přirozené a optimální, aby lidé měli v přijatelné formě a za dodržení rozumných pravidel (tj. buď se stálým milovaným partnerem nebo sami se sebou) sex tak často, jak ho potřebují. Pokud lidé tohle dodržují, tak nevidím jediný rozumný důvod pro to se v sexu omezovat. A všechny nesmyslné teorie o tom, proč by se ho lidé měli vzdávat a své přirozené touhy a potřeby potlačovat, vnímám pouze jako touhu a potřebu lidem ubližovat, a nevím, proč církve tuto potřebu mají. Nechápu tu nenávist a potřebu lidem do hlavy vtloukat zlé myšlenky prezentované jako "ideály". Proč lidé ani v těch nejintimnějších záležitostech nesmějí zůstat svobodní?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.