Přidat odpověď
ahoj,
můj muž je vdovec, byli jsme spolu 8 let, než jsme se vzali a měli dvě další děti. Z předchozího manželství měl dcerku.
Ženit se nechtěl kvůli vdovskému důchodu, který nebyl zrovna malý. Bohužel o dcerku jsme přišli, chtěla při našem stěhování zůstat u prarodičů a s tím pominul i důvod, proč si mě vzít nechtěl.
Společné dítě prvně taky nechtěl, syn byl nehoda.... já pak chtěla druhé on ne a pak s tím přišel sám.
Ale k tématu.
Nepřijde mi od tvého partnera fér, aby ty ses všeho vzdala.
Tak udělejte kompromis. Nemusíte se brát, ale pořídíte si dítko. Bude to 1:1, nebo opačně, zkus mu to navrhnout, on říká, že pokud ty ho máš ráda, tak se toho vzdáš.. tak zkusit stejnou zbraň, že pokud on má rád tebe, tak se dohodnete na kompromisu - v jednom ustoupíš ty jemu a v druhém on tobě.
Manžel je o deset let starší než já a nakonec jsme se vzali asi taky kvůli penězům. A to proto, že jako matka jeho dětí - družka bych v případě jeho smrti neměla nárok na nic. Děti by měli nárok sirotčí i tak, ale já na vdovský ne. A utáhnout dvě (teď tři děti) sama s hypotékou a bytem a plným úvazkem, by asi nebylo jednoduchý.
Nechci malovat čerta na zeď, ale je dobré být realista.
Předchozí