Jakým stylem vás vychovávali? Vzali jste si z toho něco nebo naopak jste úplně jiní? I oni přece měli své "sny", co z nás jednou bude....
Moji rodiče mě vedli: - Ke slušnosti - to se jim povedlo - K lásce k přírodě a trávení dovolené v poklidu - příroda šla "bokem", miluji velkoměsta a ruch... - Abych měla ráda východní kulturu - já odletěla ve 20 do USA... - K tomu, abych nevybočovala z řady - zde se úplně rozcházíme - Abych se učila německy - vybrala jsem si angličtinu. - Abych byla spolehlivá - to se jim povedlo velmi dobře
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.