Ahoj tak to znám!!!! Starší byl jako malej dokud se nenarodil mladší zlatíčko, hodnej hodnej hodnej. Pak se narodil Tom a bylo po klidu. V deseti měsících jednou v pátek začal lézt a v sobotu už chodil. To jsem si říkala,že je to nějaký rychlí. Ale když mi o týden později přitáhl k otevřenému oknu křeslo a chytala jsem ho za nohy řekla jsem si je to v prd....tady něco nehraje. A taky že jo. Absolutně neměl žádné zábrany, lezl kamkoli poté skákal dolů, vrhal se na silnici, nesnáší chození za ruku a podobrém pozlém nic nepomáhalo. Nikdo ho nechtěl a nechce hlídat ikdyž všichni tvrdí že se lepší. Ze mě je už jen uřvaná a uštvaná matka. |Páč starší syn přestal být hodným a hravým dítkem a zlobí oba a neustále. Za týden jsem objednána do poradny páč už nemůžu. |K.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.