| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petro ~R^

Only, kdybych měla peněz dost, asi bych to neřešila, pokud by se mnou nebydlel.

To ale v tuto chvíli není Tvůj případ, takže bych si s ním o tom promluvila na rovinu. Jako to tady říkáš nám (jen to, kolik toho spase, bych asi trochu zaobalila ~j~). Ve stylu "hele, je mi to trochu blbý, ale co se tady sprchujeme a stravujeme dva, dost nám stoupla spotřeba vody a náklady na nákupy. Já na tom momentálně nejsem finančně nejlíp a mám trochu problém to utáhnout. Myslíš, že bych tě mohla poprosit, aby ses na tom taky podílel"?

A uvidíš, jak zareaguje. Je možné, že pokud má tolik peněz, že tu vodu neřeší, tak ho vůbec nenapadne, že by to mohl být nějaký problém (mě by to upřímně řečeno samo od sebe nenapadlo ani náhodou, a to si nemyslím, že bych byla nějaký bezohledný asociál). Stejně tak to jídlo. Ale když mu to na rovinu řekneš a vysvětlíš, tak jeho reakce napoví, "co je zač". Pokud zareaguje ve stylu "ježiš, promiň, já si to neuvědomil", brala bych to jako OK. Pokud bude hnusnej, tak já osobně bych asi brala nohy na ramena. Partneři si mají navzájem pomáhat a měli by být schopni říkat si věci na rovinu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.