| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejsi připravená? A to jako myslíš, že život tě na něco připraví? Ani náhodou, mrskne s tebou do vody a plav a klidně polykej andělíčky...Asi bych tě chápala, kdyby ti bylo sedmnáct. Ale teď? Nejspíš je to mimi tvoje šance, podaná ruka... Dostalas dar a chceš ho zahodit, aniž by ses podívala na obsah??? Roky letí jak voda, bude ti 40, 50, ani se nenaděješ. Kamarádi se vytratí a budeš sama. (Zapšklá závistivá jedubaba ~y~.) Taky se v mrňousech moc nevyžívám...že mám kluky v pubertě nevnímám jako jiné matky jakožto příšerné období, naopak, konečně mám pocit, že si s nimi můžu povídat jako rovný s rovným a děsně mě to baví. Když jsem loni zjistila, že že čekám po patnácti letech dalšího potomka, málem mě skolila mrtvice. Po porodu jsem bezmála umřela a stejně bych to malý stvoření nedala za nic na světě. A nechtěj vědět, co za kecy měli ti mý puberťáci a dneska, hahá - první co udělají, jak se ráno probudí, jdou se s malou přivítat a pomazlit. JE to totiž úžasné stvoření. Se totiž dočista zapomene, jak jsou miminka nádherná a podmaňující. Někdo třeba ani nedostane šanci se to dozvědět. Já si nemyslím, že se chceš mimča zbavit. Hledáš odvahu do té vody skočit a chceš argumenty pro. Nevíš, do prčic, že strach má velké oči? Přestaň už fňukat nad svým dětstvím, přestaň se ohlížet a zkoumat "co kdyby" a svádět své nezdary na jiné, konečně pochop, že když utečeš před každou výzvou života, bude stát, ten tvůj život, za velký PRD. Budeš se stále rýt ve svém nitru a dopadneš jak ten chirurg - operuji, operuji a najednou vidím - já pitvám, já pitvám. Život ti uteče, aniž si všimneš...Přeju ti (a hlavně miminku ~s~), abys dostala rozum včas. Neb tvé IQ je ti, momentálně, spíš na škodu, než k užitku~n~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.