No né! Ahoj všichni, tak včera jsem byla na kontrole na gyndě, trošku jsem si postěžovala a on mi bez řečí vypsal neschopenku. Zírala jsem jako blázen, protože jsem to fakt nečekala. Za 14 dní mám přijít na kontrolu, ale to mi snad ukončovat nebude, ne? Jen asi budu muset na kontroly chodit po těch 2 týdnech místo po měsíci. V práci to mám domluvený, mojí nástupkyni Dášu jsem začala zaučovat v pondělí, včera se mnou byla i na poradě a v pátek jdu dopoledne do práce dodělat resty a dál zaučovat. Ale jen na dopoledne. Vycházky na neschopence teda nejsou zmíněný, ale volala jsem sestřičce a že prý tam pro doplnění chodit nemusím, že si to vyřídí rovnou se sociálkou, tak můžu ven kdykoliv. Evi, nevíš, jestli je to takhle v pořádku (jsi doma, viď?).
Tak já jdu sednout do papírů, pak si spáchám k obědu pizzu a půjdu pro Toma. Do školky ještě chtěl, dneska budou hledat poklad. A zítra tam musí, protože do práce si ho s sebou nevezmu ani náhodou. Honzík jel dneska na výlet na Hlubokou. Dostal do peněženky 70,-, tak jsem zvědavá, co utratí. Je na tohle hroznej, tak snad přiveze aspoň pohlednici nebo turistickou známku nebo tak něco a nebuchne to všechno za sladkosti a blbiny. Kasičku má totiž prázdnou, protože mě zjara naštval - cestou ze školy ztratil bundu, takže novou jsem mu koupila za jeho peníze. Jen nevím, jestli ho to poučilo