| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,neboj,urcite to pujde.Ale musís chtít i ty.Co se stalo.je vto velká bolest!nejvíc pro tebe,pro syna.Vše má svuj čas.Někomu to trvá dýl,jinemu mín,hlavne nehledej vstah za každou cenu.třeba se potkaváte a ani o sobě nevite,že jednou budete spolu.ted se soustřed na syna,na sebe.Vím ,že to není lehké,ale opravdu ten čas je ted pro tebe nejlepší lékař!já na tom byla zrovna tak.jsem vdova 1.5roku.bylo to težké.moc.Najednou mě doma nikdo nevítal-sama sem usínala,sama vstavala.nechtela sem i dokonce chodit domu.Ale-sou tu deti a pro ty se musí žít! jsou to jedine .co ti zbylo,po tvé velke lásce.~s~nikam nespěchej.bud v poho.máš syna,užívej si ho,neodstrkuj ho,on tě potřebuje ted eště víc!opravdu se to spraví.vše má svuj čas!preju tobě hodně~;((~s~~g~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.