Potřebovala bych asi poradit nebo spíš uklidnit. Jak na horečku, když mrně spí, je docela rozpálený a dejchá ta nějak rychleji než by se mi líbilo? První záchvěv horečky jsme měli v noci z pondělí na úterý a od té doby je to tak na střídačku, ráno 37, večer přes 38, teď má taky určo přes. Koukali jsme na večerníček, pak si synátor lehnul a během pěti vteřin usnul a je úplně tuhej. Včera usnul v deset, víc jak hodinu se převaloval a dneska najednou tohle. Je to asi dobře, že spí, tělíčko bude bojovat, ale mám ho nějak chladit, nebo mu spícímu nacpat čípek do zadečku? Jo, a taky jedna věc, která nevím, jestli s tím souvisí. Jáchymek asi přes týden strašně vyvádí při přebalování, když udělám takovej ten pohyb, že mu jednou rukou dám obě nožičky nahoru, zvlášť když je pokaděnej, to je strašnej řev, musíme raději umývat zadeček ve vaně, no, tak mě napadlo, jestli ho při tom pohybu třeba nemůže nějak bolet močovej měchýř nebo vím já co a že tam má nějakej zánět a z toho tu horečku. Zítra půjdem, jak se zdá, k doktorce, ale mám strach, jak to bude dneska v noci, tak prosím o radu vás zkušené matky.
Dík.