Stavba domu a do toho porod není příliš dobrá kombinace. Možná kdybys měla dobrou práci, nebudeš mít myšlenky na třetí dítě? Na to si musíš odpovědět sama. Za dalších x let máš ještě menší pravděpodobnost dobrého místa a situace se třemi dětmi nebude zrovna radostná. Já se vždy dívala na přírůstek do rodiny takto - Uživím to dítě sama? Budu mít na bydlení a jídlo? Pokud ano a dítě si přeju, pak není co řešit. Jistě že mám manžela, ale ten může být zítra někde jinde a děti mi zůstanou. Takto se na věc dívám já. Před hormony a pudy holt dávám přednost zdravému rozumu a svou touhu neházím na druhého s tím, že on bude díky ní pracovat do roztrhání těla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.