Kili,ve čtyřech letech jsem ho aktivně nechala naočkovat proti žloutence,povinné to nebylo,byla jsem blbá,jako reakci měl vodu v pravém kyčelním kloubu,že to je reakce na očkování mi řekli na ortopedii,do té doby by mě to ani nenapadlo.Nyní má opět potíže,hlavně přichůzi,ale bolesti nem´á tak silné jako tehdy.Je objednán na Scintigrafii s cílem"upřesnění dg synovitidy dx kyčle,asymetrie aktivity růstové proxim.dx femuru proti levé straně a konečně i vyloučení patologické osteoblastické aktivity proxim.femuru vpravo.to je z lékařské zzprávy pokud mi to můžete trochu přeložit tak budu ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.