Morunko, z vlastní zkušenosti vím,že je lepší si to pořádně rozmyslet a hned někam rychle nenastoupit,jen abych měla rychle práci... Takhle jsem rychle nastoupila do jedné práce a byla jsem tam týden... Vždyt máš na to 5 mesíců..tak klid,udělej si léto,odpočin si,podpora ti pujde. Všemu nech volný průběh,ono se něco naskytne.Vím o čem mluvím..znám to..!!! Ale v call centru bych já opravdu dělat nemohla,to bych se zbláznila a ještě mít šéfa za zádama..no to bych koktala..jeje..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.