Ifčo, ale to jsi měla napsat. Spousta z nás je totiž v situaci tvé švagrové. Například píšeš, že se švagrová chce pořád hádat - ale jestliže popadla řvoucí dítě a odešla, pak se nehádala. Kdyby se hádat chtěla, tak zůstane a pustí se do vás. Já taky raději opouštím pole - například když synovec dceru kousnul do tváře stylem Hannibala Lectera a v podstatě ho nikdo nijak nepotrestal, ačkoliv to neudělal poprvé. Když mu švagrová řekla oznamovacím způsobem bez jakéhokoliv důrazu "ale to se přeci nedělá" a tchýně se tvářila, že za to chlapec nemůže, tak jsem taky odešla za podobných podmínek. Jinak bych jí musela poslat někam a do hádky se mi tehdy opravdu nechtělo. Nikdo neříká, že jsi kretén. Ale zkus se taky dívat na věc z pohledu tvé švagrové.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.