Mirko, tohle: (a další věci) "ale zákon, nutící rodiče vozit děti pouze v sedačkách - nekompenzovaný dotací na minivany pro rodiny s více dětmi - mi přijde jako dost diskriminující" myslíš jako vážně, jo? :-)))
Já si myslím, že pokud někdo není schopen zabezpečit 4 děti, tak si jich nemá tolik pořizovat a ne pak čekat s nataženou rukou? KDO je má jako dotovat? Stát? Ale to jsme my všichni, nebo myslíš, že je nějaký bezedný trezor?!?!?
No a pokud upředností rodiče zaplacení nějakého kroužku před sedačkou pro dítě, tak nevím nevím, co si mám myslet o jejich inteligenci. Ten zákon používat sedačku by právě zastupoval chybějící IQ některých rodičů. Protože jezdit bez sedačky je asi tak jako poslat 3-leté dítě samotné do školky cestou přes pár silnic...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.