Mirko,
nezlob se, ale ja zvlastni pripady uznavam. Ale pro mne je zvlastni pripad zrejme neco jineho nez pro Tebe. Pro mne je zvlastni pripad napr. to, ze vyjedu s ditetem (detmi) jinym dopravnim prostredkem, nez je automobil (popr. jdu pesky), a predpokladam, ze sedacku nebudu potrebovat, tudiz si ji sebou nevezmu. Ovsem situace se z niceho nic zmeni a ja najednou sedacku potrebuji. Pak jsem ochotna ject i bez sedacky.
Ostatne jsem tu takovy zvlastni pripad popsala zde:
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/prisp.asp?id=1297530
Ovsem pripad rodiny, ktera ma vice deti a PROGRAMOVE jezdi bez sedacek, to pro mne neni zvlastni pripad.
Rozhled po ceskych silnicich mi opravdu nechybi:-) Zrovna vcera do mne malem naboural zezadu nejakej jouda ve Skode 120, nenechal si zadnej rozstup..to, ze budu davat prednost zprava mu jaksi nedoslo. V tu chvili jen hypnotizuji zpetne zrcatko, aby to ubrzdil. (Nastesti to stocil stranou jouda jeden). Samozrejme jsem jela za kulturnim vyzitim sveho ditete - aby to bylo jako k tematu :-)), ostatne ja temer nikam jinam ani nejezdim. Jela jsem velmi pomalu, tak 30-40. Dite sedelo vzadu v sedacce a dekuji bohu, ze to ten jouda stocil a ubrzdil, magor jeden telefonujici nebo stelujici radio ci co ja vim, co to tam tropil.
Milada
Předchozí