Neměla jsem dceru hned po porodu na břiše ani u sebe, až druhý den.Byla jsem jakoby mimo kvůli velké ztrátě krve. Jenže problémy nemám já ani malá, je jí rok a je to naprosto spokojené pohodové mimi, dobře spí, dobře jí, není vzteklá, nic z toho co čtu občas na dámských webovkách. Myslíte, že se to odloučení těsně po porodu projeví třeba až v pubertě? Kojená byla půl roku, pak nechtěla moje mléko, přešla v klidu na UM a přispívá dobře. Následky separace mám čekat nebo to hodit za hlavu? Moc děkuji za odpovědi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.