Přidat odpověď
vojtik byl planovanym cisarem a hned jak jsem se probrala,tak jsem ho mela u sebe i s manzelem, kazde 3 hodiny prisla sestra a vojtika mi polozila na nahy prsa a zkousela kojit (na prikaz anesteziologa jsem musela 24 hodin po porodu lezet pouze na zadech ani polstarek jsem mit nemohla) prakticky jsme na sebe napojeny porad, vim presne co se mu honi hlavou,ale muze to byt tim,ze povahou je po me...
matej byl akutni cisar,jakmile jsem se probrala zavolali mi detskeho doktora a ten mi rekl,ze ho museli prevezt do jineho mesta na JIP,z nemocnice me pousteli driv a vysli ve vsem vstric,ale stejne jsem ho prvne videla po 7-dmi dnech,na rooming po 10-ti dnech....uz pri propousteni mi doktor rikal,ze maji zkusenost,ze ty miminka od nich jsou vic mazlivejsi.....no prakticky byl porad v naruci a dotedka tam je, deti moc nemusi....
moje otazka zni, muze to jeste souviset,nebo je to jeho povaha? ne ze by mi to otlapkavani,pusinkovani,narucovani,spani u me v posteli vadilo, vim ze dalsi mimi nebude,tak si ho uzivam plnyma douskama, ale vim,ze uz v rodine na to koukaji divne (ne ze by mi na tom zalezelo) ale vrta mi to hlavou
jinak starsi byl a je taky tulivejsi oproti stejne starym detem
Předchozí