| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vojtik byl planovanym cisarem a hned jak jsem se probrala,tak jsem ho mela u sebe i s manzelem, kazde 3 hodiny prisla sestra a vojtika mi polozila na nahy prsa a zkousela kojit (na prikaz anesteziologa jsem musela 24 hodin po porodu lezet pouze na zadech ani polstarek jsem mit nemohla) prakticky jsme na sebe napojeny porad, vim presne co se mu honi hlavou,ale muze to byt tim,ze povahou je po me...

matej byl akutni cisar,jakmile jsem se probrala zavolali mi detskeho doktora a ten mi rekl,ze ho museli prevezt do jineho mesta na JIP,z nemocnice me pousteli driv a vysli ve vsem vstric,ale stejne jsem ho prvne videla po 7-dmi dnech,na rooming po 10-ti dnech....uz pri propousteni mi doktor rikal,ze maji zkusenost,ze ty miminka od nich jsou vic mazlivejsi.....no prakticky byl porad v naruci a dotedka tam je, deti moc nemusi....

moje otazka zni, muze to jeste souviset,nebo je to jeho povaha? ne ze by mi to otlapkavani,pusinkovani,narucovani,spani u me v posteli vadilo, vim ze dalsi mimi nebude,tak si ho uzivam plnyma douskama, ale vim,ze uz v rodine na to koukaji divne (ne ze by mi na tom zalezelo) ale vrta mi to hlavou

jinak starsi byl a je taky tulivejsi oproti stejne starym detem

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.