| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud sis všimla, psala jsem o sobě. Já jsem byla blbá, neb jsem rodila v systému, kdy fungoval rooming, dokonce v porodnici, kde si lze bonding zařídit... a neudělala jsem nic. Taky jsem si docela dlouho nebyla ochotná připustit, že se něco stalo blbě, což taky moc nesvědčí o mojí chytrosti. Takže ano, úplně upřímně, byla jsem blbá, ale už jsem si to odpustila :-)
Pokud chceš všechno, co napíšu, vztahovat vůči sobě, tak se asi chápat nebudeme. Zkus ale pochopit, že tě neznám a tudíž tě nehodnotím, natož abych tu diskutovala o tom, zda jsi blbá (nebo jakákoliv jiná matka, která nezažila ranou podporu kontaktu se svým miminkem).
Píšu svoji osobní zkušenost.
Jedinou osobní věc, kterou jsem si vůči tobě dovolila, byla, že jsem ti s dobrým úmyslem a snahou ti pomoci napsala, že vztekat se na zlé ženy, které ti napíšou, že separace nikomu neprospěje, je neproduktivní. Na tom si trvám. Fakt je to neproduktivní. Ale pochopitelně že je to tvůj život a můžeš s mou radou naložit dle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.