| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no mě by tedy ač to sociálka může asi trochu vadilo, že pokud hned zřejmě vidí, že děti nejsou zanedbané, že mi šumuje dál po bytě, jako kolik maj ponožek a co máme v lednici?
Já jsem před porodem a nakupujem fakt málo, většinou ale každý den čerstvé a do večera sežereme.. :), vlednici je max pár jogurtů a pár kousků ovoce - já jedu v po na týden do porodnice a manžel nevaří - takže by zelenina akorát v lednici shnila.
Ale jinak jsem třeba dnes v šuplíku s pečivem objevila plesnivý chleba.. ~d~ a zrovna dnes jsem myla koupelnu a vytírala celej byt. To ale nic nesvědčí o tom, že bych se dětem dostatečně nevěnovala.

Právě naopak, radši než bych šůrovala, tak jdu když je hezky s malou ven, ke všemu má ADHD a potřebuje pohyb.

Dneska jsou některý lidé opravdu hyeny.. když si vzpomenu v čem žil synovec.. že spal na zemi na špinavé matraci - a špinavá, to si nedovede představit. Vedle v kleci zavřenej pes, včetně výkalů, v bytě se kouřilo, místo stolu byly papírové a lískové krabice a švagrová ho nechávala v necelých dvou hlídat naprosto cizím člověkem, u kterého byla v pronájmu, kterej byl věčně na šrot a sociálka jí ho neodebrala, jen jí doporučili odstranit závady.. tak mi je z tohodle trošku na :-©:-©:-©

jistě že chápu, že udání se musí prověřit.. ale pokud bych byla soc pracovnice a ve dveřích uviděla dvě spokojené děti, tak bych si asi max nechala ukázat kde spí.. a hotovo ~d~~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.