no mě by tedy ač to sociálka může asi trochu vadilo, že pokud hned zřejmě vidí, že děti nejsou zanedbané, že mi šumuje dál po bytě, jako kolik maj ponožek a co máme v lednici?
Já jsem před porodem a nakupujem fakt málo, většinou ale každý den čerstvé a do večera sežereme.. :), vlednici je max pár jogurtů a pár kousků ovoce - já jedu v po na týden do porodnice a manžel nevaří - takže by zelenina akorát v lednici shnila.
Ale jinak jsem třeba dnes v šuplíku s pečivem objevila plesnivý chleba..
a zrovna dnes jsem myla koupelnu a vytírala celej byt. To ale nic nesvědčí o tom, že bych se dětem dostatečně nevěnovala.
Právě naopak, radši než bych šůrovala, tak jdu když je hezky s malou ven, ke všemu má ADHD a potřebuje pohyb.
Dneska jsou některý lidé opravdu hyeny.. když si vzpomenu v čem žil synovec.. že spal na zemi na špinavé matraci - a špinavá, to si nedovede představit. Vedle v kleci zavřenej pes, včetně výkalů, v bytě se kouřilo, místo stolu byly papírové a lískové krabice a švagrová ho nechávala v necelých dvou hlídat naprosto cizím člověkem, u kterého byla v pronájmu, kterej byl věčně na šrot a sociálka jí ho neodebrala, jen jí doporučili odstranit závady.. tak mi je z tohodle trošku na
jistě že chápu, že udání se musí prověřit.. ale pokud bych byla soc pracovnice a ve dveřích uviděla dvě spokojené děti, tak bych si asi max nechala ukázat kde spí.. a hotovo