| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj Václavko.Hrozně moc s tebou soucítím.Jsem taky matka a vím,že někdy i při nejlepší vůli,to prostě nejde,jak by jsme si představovaly.
Mluvila jsem včera s bráchou.Říkala jsem mu,že ho mám ráda a že mě mrzí,že jsem mu vlezla do soukromí,ale že mu chceme pomoct.Taky jsme mu řekla,že jsem si jistá,že hulí celý školní rok od té doby,co je ve třídě s těmi blbečky.Brácha kývnul hlavou,že jsem to uhodla.Říkal,že toho strašně lituje a že už s tím nechce nic mít.Taky mě požádal,abych mu pomohla zrušit jeho facebook.Taky si to rozmyslel,že do UK chce jet aspoň na ten rok.Jestli by to zvládnul,tak je v plánu,že by šel na vojenské učiliště s internátem.Byl by opravář vojenských strojů a na tom intru mají vojenský režim.On jede brzo na vojenský tábor,kde se mu minulý rok taky strašně líbilo.Je tam tvrdá drezura,hodně fyzické zátěže..ale taky bojové hry,let vrtulníkem,spaní po stanem,výlet do terénu na 4 dny(vypustili je na neznámém místě a oni museli najít tábor).
Největší problém je ten prospěch ten se mu za ten rok zhoršil z nepovzbudivého na katastrofální..zítra má poslední možnost si opravit tu matiku.Mamka se s ním učí a zítra jde do školy s ním.Pak už tam pravděpodobně nepůjde,omluvíme ho do konce šk.roku..Je pod dozorem dospělého 24/7.Přítel od ségry ho teď bere s sebou na ryby a výlet na kole(on nehulí to vím na 100000%)
Já sama jsem taky matka 2 dětí a vím,že vychovat je dost těžké.S manželem nám to klape,ale vidíme se 1x za měsíc.Je to dočasné,než vyřešíme finance.Počítám tak ještě 1 rok.
Držím palce,aby to s klukem dopadlo dobře.Znám spoustu lidí,co v pubertě blbli a teď jsou v pohodě.Přeji do budoucna všechno dobré:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.