pletes se. nejspis proto, ze jsi bonding nezazila :-(
pri prvnim diteti jsem opravdovy neruseny bonding nezazila. a louho jsem mela pocit, ze neco musim dohanet ...
druhe dite se mi narodilo doma a bonding jsem zazila. kdo nezazil, nepochopi. a neda se to popsat a vysvetlit. nektere zeny za cely zivot nezazijou orgasmus. muzez ho popisovat, i psat o tom basne. ale jako v tom vtipu: nad kasickou na milodary pro sirotky v kostele je napsano varovani pro pripadne zlodeje "okradat sirotky je stejny hrich jako cizolozstvi!" a pod tim je pripsano "skusil jsem oboje a neda se to srovnat;-)"
takze asi tak, neda se to srovnat.
ale nastesti se to da domazlit, kdyz o tom clovek vi a nebrani se svym instinktum ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.