teda normálně se těmito věcmi nezabývám, ale někdy si říkám, že mi někdo tam nahoře chce něco sdělit. Už kdysi dávno jsem tu psala, že se mi díky intuici podařilo dvouměsíčního synka odvést na pohotovost jenom díky intuici. Dusit se začal až v autě.
Teď jsme měli jet v sobotu na dovolenou. Nejprve mi kamarádka volala, že omylem zamluvila dva apartmány místo tří a že budeme muset bydlet pohromadě osm lidí ve dvou pokojích
Pak jsem to teda vyřešila. Následně dostal ve středu synek antibiotika na katar horních cest dýchacích. Potom dostal manžel dva dni před odjezdem ukrutnou angínu a vyfásnul antibiotika. Potom synova záhadná vyrážka, se kterou jsme skončili v nemocnici na víkend a odjezd jsme odložili na středu. Ta vyrážka nemá doposud žádný vysvětlení a vzhledem k tomu, že dnes skoro zmizela je prostě fakt nevysvětlitelná. Do toho mi kamarádka volala, že náš apartmán si zabrala její kamarádka a že se jí ve středu nebude chtít vystěhovat a poslední kousek navíc, kamarádčiny děti tam onemocněnly.
si říkám, to snad není možný, že by se přihodilo tolik věcí souvisejících s odjezdem na ty hory. Kromě toho jsem se bála tam jet, aby můj malej astmatik měl dostatečně dostupnou lékařskou péči.
Co vy na to, jely byste ?
A stalo se vám v životě něco podobného, co vás donutilo přestat věřit na náhody, nějaký znamení, který se vyplnilo ?