Přidat odpověď
Dobrý den, potřebuju poradit se svým problémem. Jak o něm neustále dokola přemýšlím, začínám se v tom motat, ztrácím soudnost, už nevím, jestli jsem normální nebo ne. K věci. Máme s manželem malinké dítě. Před jeho narozeninám jsme se spolu věnovali společnému sportu. Po narození dítěte z důvodu absence hlídání to již nešlo tak lehce. A manžel si na jednom sport. serveru podal inzerát, že hledá sparingpartnera. Ozvala se mladá, nezadaná slečna. 3krát spolu vyrazili za sportováním, pak se zranil. Po delší pauze chce opět začít. Ale tentokrát v sezóně již jednou za čas na celý víkend. Tak tohle už se mi přestalo líbit. Já momentálně kvůli těhu nemůžu. Ale představa, že já sedím doma a oni si užívají venku, mi je dost nepříjemná. Nutno dodat, že vyplynulo, že po celou dobu pauzy spolu udržovaly písemný/telefon. kontakt a "padli si do noty a řeší i osobní věci..."manžel o tomhle mlžil, párkrát i zalhal. Dle mýho je tohle zahrávání si s ohněm, dle manžela jsem žárlivá a nevěřím mu. Co myslíte? Tolerovaly byste tohle? Ještě dodám, že má na tenhle sport hafo kamarádů, ale vymlouvá se, že jsou věčně zaneprázdnění.
Předchozí