| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Souhlas s Glanc, můžeš jet s nima a není to nic neobvyklého ... mému kamarádovi manželka vtlačila dítě na skály, tak to nakonec dopadlo tak, že můj přítel s ním lozil a já s malým jsme si pod skálou hráli, kdybych nejela s nima, tak nevím co by tam s tím prckem oni dva dělali ~t~ ... nechci to teda hrotit, ale co jsem měla možnost poznat komunitu lezců, tak ty co znám já, tak to jsou fakt vymakaní borci a ženské se na ně vyloženě lepí ...ono tvůj manžel může být v poho, ale ona ho taky může vyloženě sbalit ... kdyby jeli ve větší partě, tak by to bylo ok, ale takhle ve dvou a pokud plánují i víkend, tak bych byla spíš realista a viděla v tom určitou hrozbu, že se to prostě může mezi nima zvrtnout ... kdybys tu slečnu znala, taky bys to mohla líp odhadnout, ale když ti jí nepředstavil a ani to nechystá, tak bych jela natvrdo s nima ... tak si uděláš výlet no, vždyť na tom nic není ~x~ ... ale udělala bych buď jedno tj. řekla mu že ti to vadí a čekala jak se zařídí nebo druhé tj. jela pro jistotu s nima ... když uděláš obojí naráz, tak to zas bude vypadat tak, že jedeš proto, že je chceš hlídat, což bude sice pravda, ale nemusí to manžel hned vědět ... ale chápu tě, že tě to štve, že to musíš řešit, někdy asi není jiná možnost nebo to potom přetrpět a čekat, co bude ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.