Přidat odpověď
Přesně tohle dělal můj chlapeček.Taky s tím začal okolo 2 roku,nejdříve přes den,pak byl ochotný přidávat výstupy i v noci.Bylo to příšerný když vám dítko 5-6krát za den ječí naprosto bez důvodu,pak si to zažijete aspoň 2krát za noc(chci mámu,nechci mámu,pít-flák s flaškou do kouta atd.)a to vše za úděsného řevu měla jsem toho dost.Nezabíralo vůbec nic,řval klidně až do vysílení-cca 45minut.Až mě tohle předvedl před kamarádkou co dělá v DD,ta se bez řečí sebrala,mladýho bafla,vložila do vany a na hlavu pustila ledovou vodu.Najednou byl klid,mladej ztichl a začal komunikovat.Musím říct,od té doby jsem tuto metodu praktikovala několikrát,stačilo ovšem tak 2-3krát týdně,mezitím jsem jen naznačila kde skončí a byl klid.Dnes jsou mu více jak 3 roky,záchvaty vzteku a hysterie skoro pominuly a pokud se k nějakému schyluje stačí mu nabídnout studenou sprchu.Základem této metody je ovšem šok z překvapení,takže žádné svlékání,prostě popadnout a jít.Zase na druhou stranu né že tam dítko bude někdo louhovat několik minut,tohle vše je otázka fakt vteřin,nejdelší dobu nakonec trvá svléct mokré dítě a dát mu suché šaty. a mimochodem,mladej má stále vodu rád,miluje i večerní sprchování a sám si namáčí hlavu(takže strach z vody jsem mu tím nezpůsobila).
Předchozí