Ahoj ač já sama své dítě rodila v nemocnici uf šílený zážitek tak se mi poštěstilo být u porodu doma, spíš u něj doslova asistovat ač neplánovaně. Kamarádka bydlí vedle večerky do které sem šla pro cukr, tak sem vzala návstěvu při jednom malá byla dom az tatínkem a já šla poměrně pozdě upekla jsem buchtu a zjistila že nemám cukr do tvarohu tak sem šla. Došla jsem ke kámošce uvařila čajík a prý ty mě v 17 00 ztvrdlo bříško ale žádný bolesti nic a opakuje se to po 20 minutách nebo to nedojde vůbec, tak sem jí jen řekla ať se zbalí že zavoláme odvozu a pojede. Voda ji nepraskla a v 19 10 přisla prví bolest, za 10 minut druhá pak 3tí mezi tím sem odběhla do té věčerky a vzala ještě vložky do porodky, zavolala odvoz ať si okamžitě pohne cca 19.35 sem došla nahoru a kámoška řve ze záchodu valí ze mě voda a hodně krve beru telefon tukam číslo záchranky v tom zařvala ze záchodu že má hlavu venku a už to šlo a v 19 40 se jen pod mím dohledem narodila malá Emma váhou 3500 a 50 centimetry sanitka kterou sem volala jak sem dávala kámarádku an ze přijela cca 3 minuty po ale nekonečné. Holky jsou v pořádku jen dva kosmetické stehy, zmatkovala sem řádně ale až sem držela ten uzlíček v rukách plakat začla hned, ale jakmile přestala tak sme zmatkovali a jemně ji nutily plakat, je to šílený zážitek olný adrenalinu emocí doma jsem se klepala jak ratlík nevěděla jestli plakat nebo se smát hadry špinavé no bylo mi ouvej a jak sem pak viděla krev na mých riflích šla jsem do mdlob jelikož nemám ráda krev jak sem to zvládla při se mě něptejte pamatuju si pouze útržky a jestli sem věděla co mám dělat nevěděla něco mě vedlo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.