Tak můj chlap jelikož měl civilku na záchrance prohlásil že k porodu nepůjde, nakonec jsme se domluvily že tam semnou bude aspoň první dobu a na samotný porod půjde ven, ale i tak kdyby nechtěl sestry se z tím poměrně nepářou, jdete nejdete ani nepadlo nafásl slušivý obleček a šel pravda jak mi píchaly vodu tak nás neupozornily a muž dostal pozoruhodnou barvu
po 18 ti hodinách napíchnutá na kapákach na vyvolávání kontrAkcí a křižových bolestí kdy už sem nemohla a malá nehodlala jít dolu prohlásily jak do 20 30 neporodím jde se na sál nakonec mi 19 00 opíchly čípek jak viděl jehlu,zezelenal a odešel a nakonec aji u porodu byl malá se narodila 20 08 váhou 2270 a mira 45 cm a pak že se malé děti rodí rychle
jo a ta slabota co vyřvávala že nepůjde k porodu nakonec machrovala "proč mi neřekli že mám přestřihnout šňůru já to tak chtěl" neměla sém náladu mu líčit jakou měl nepřirozenou barvu ale zvládl to a moje první slova už nidky a jak mi řekla sestra to je celá tatínek tak jsem řekla odcházím starej se o ni sám určité věci by si mohli nechat pro sebe a ty hodiny ze sálu taky dát jinam