| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dívej,možná máš na mateřské času dost a psát a pak to po sobě kontrolovat, já vím, neomlouvá mě to že mám doma hyper díte co spalo v noci jen 3 hodiny podotýkám, jen v noci,vymlouvat se na malou nebudu ale až budeš mít doma malýho čertíka kterému se vyhýbá jak spánek tak autorita jak čert kříži, tak si možná uvědomíš že gramatika začne být důležitá až na ní budeš mít čas.Během psaní svých pocitů o porodu doma mi malá 5x vlezla do dřezu a okoupala se studenou vodou, a to je jen výčet toho co udělala,opravdu mám teď jinou prioritu než vypisování čárek za slovy,kdo chtěl pochopil o co my šlo i bez čárek,mmtík sundám malou ze skříně.Klidně jako hulvát psát budu, teda, jestli je hulvátství nepsát čárky za slovy, lkjlkllj. Nepíšu někde do časopisu, ani knihu a ani slohovku. Píšu pouze dojmy obyčejného člověka na neobyčejnou životní zkoušku?? a zkušenost

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.