| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale proč "peskovat"? Já si myslím, že říct, že text je nesrozumitelný, protože v něm úplně chybí interpunkce a jednotlivá slova nejsou od sebe odělená, není peskování.
Chápu, co chceš říct, ale nejsem si jistá, že to je optimální strategie, myslím, že spíš než tolerance je to lhostejnost a určitá rezignace na něco, co by nemělo být jedno.
Píšeš, že je to "vizitka" toho, kdo takhle píše, ale to mi právě daleko spíš připadá jako to "souzení", co se proti němu zakladatelka ohrazovala.
Já, když si přečtu něco typu jako zakladatelčin text, nemyslím si o ní nic víc než to, že si s tím, co napsala, mohla dát víc práce, než to odklikla.
To samé jsem mohla udělat já ve všech textech, které jsem sem dala a byla v nich chyba. O tom žádná. Ale i při všech chybách, které napíšu, mám pořád na začátku věty velké písmeno, na konci tečku a mezeru mezi jednotlivými slovy. Myslím si, že alespoň tohle je dobré při psaném projevu dodržet. Čárka před spojkou je potěšující třešnička na dortu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.