Tak já sice neměla prudérní výchovu, i když o některých věcech se taky nemluvilo nijak zvlášť, ale následky to na mě nezanechalo. Na zadek si jí dávat neměla, ale podle toho, jak to popisuješ se ti "nedivím". Možná bych taky nevydržela. Moje dcera to zatím "neřeší", ale až to přijde, tak se jí budu snažit vysvětlit jako ty a doufám, že to pochopí rychle. Někdy holt prostě člověku ujedou nervy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.