Dobry vecer, rada bych se, jako neznala veci na neco zeptala... chceme nechat preramovat obraz...no, to neni nic zajimaveho, ze... ale ten obraz je velmi drahy. Je to "Chaba" a ma velmi vysokou cenu. Moje otazka zni: donest k zaramovani a nechat obraz tam, nez to udelaji?? Nebo vzit "miry" a dodat pak k zasazeni? Obraz ma cenu 150.000kc. Co kdyz se jim poskodi?Nebo jina varianta- priznavam, ponekud pritazena za vlasy: co kdyz mi origial vymeni? Predpokladam, ze tam "resi" i obrazy drazsi, ale prece jenom mi to neda pokoj.... mate nekdo zkusenost?P.S. potrebujeme nechat obaz opticky zvetsit paspartou a pak zaramovat. Dekuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.