Nikdo mi nenařizoval kolik a čeho mám obejít, podívala se do PC co má vhodného pro mne a většinou nic nenašla pokud ano za dva roky jednou jednu nabídku tak mi to vyjela, ale nekontrovala jestli jsem tam byla. Většinou jsem jí sama hned vychrlila kde jsem byla a kam jsem psala, většinu ani ona neměla v nabídce, když viděla, že jsem aktivní nechala mě žít a dělat si co chci. Zkrácený úvazek chtít můžeš, ale musíš vysvětlit proč omezení ne noční potvrzenou lékařem jinak tě tam můžou poslat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.