| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to je složitý, Miriam, prostě jako my tu pokecáme, ona našla na sluchátku někoho, kdo jí poslouchá, rozumí jí, povídá si s ní, tak jak ona potřebuje.

Třeba až se potkají to bude jiný.
Nepsala jsi nic o tom jaký byly její předchozí vztahy, ona teď má na sluchátku třeba sňatkovýho podvodníka, ale hezky se jí s ním povídá....

Co jsem pochopila, žena, se kterou to s muži nedopadlo, tři děti, pak jí někdo do ouška špitá...jak je úžasná, vzácná, jak (třeba protože nepracuje).... ji vždy bude vnímat, naslouchat, popovídá si s ní.

Sestra je aktuálně snadno zneužitelná pro "hezký hlas se spoustou času"

Nevadí, co mu říká, co on říká jí, v podstatě to jsou jen řeči, ... máš nějakou šanci ho prolustrovat? Podle telefonního čísla... google umí leccos... jména... atd.?

Třeba pohádka století... ale ač bych to tvé sestře přála, jako všem.. tak těch se moc neodehrává. P.S..... zamilovala se mi takhle příbuzná a kamarádka zároveň.... přítel google byl neuvěřitelný, ne nejmenuje se František Novák... a pak jsme všichni věděli, - její rodiče, sestra, já - kamarádka a příbuzná.... a sestra ten horkej brambor rozsekla a já ho potvrdila... jsem to vytiskla z toho netu.

a jsme fakt sprostě pííí.... přes dva roky. Teď se to začíná srovnávat, je těhotná s někým, koho nikdo nezná, ani rodiče.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.