Ahoj Ivčo,
jojo,Míša už je strašně velikej,posílala jsem tuhle fotku i ségře a taky jí to praštilo do očí.Ona ho vidí tak 2x za rok,mně už to tak nepřijde,protože jak ještě nemám porovnání s malým miminkem,tak v Míšovi pořád občas vidím toho malinkýho rozkošnýho chlapečka
Bude to asi dobrej kontrast,až se
narodí,u tebe tolik ne,když máte ještě Tomíka
Bříško je ze stejnýho období,ale ono to klame,ty šaty nejsou těhotenský a ten den jsem je měla naposledy,protože se mi pořád rozepínaly patentky
Asi mi tentokrát taky vylezlo dřív,ale o moc větší ho nemám proti minulýmu těhotenství,spíš jsem přibrala víc kilo
Ikonku si dobře pamatuju,nejdřív jsem sice zaváhala,jestli něco nedopsala Vendy,bo ta má taky nějakou s kytkou,ale pak mi docvaklo,žes tuhle mívala ty
Nábytek máte moc pěkný a ty podlahy by byly skvělý,kdyby jste je stihly ještě do porodu,je to fakt lepší než koberce,hezčí,praktičtější...Chcete přír.dřevo nebo plovoučku?My máme dřevěný,jsou moc hezký,ale krapet už je na nich vidět,že je nešetříme.No ale výhodou je to,že se dají po čase zbrousit a znovu nalakovat,toi u tý plovoučky nejde.
Mně bylo v tomhle těhotenství taky jinak než s Míšou,takže jsem si myslela,že by to mohla být holčička,ale evidentně se to nedá posuzovat podle příznaků
Z kluka nejsem zklamaná ani trochu,naopak,aspoň mám komplet výbavu až do nějakých pěti let a třeba si budou s Míšou aspoň trošinku blízcí,i když je mi jasný,že to budou spíš dva jednináčci.No ale vzhledem k tomu,že budou mít jeden pokojíček,tak nějaký vztah tam prostě bude
Ale už jsem taky přemýšlela nad třetím
,jsem asi praštěná,když mě to asi ve 20.tt popadlo
A jména už víte,aspoň nějaký tipy?
S Honzíkem ses na úkolech pěkně domluvila
a je fakt šikulka,že už si ty úkoly zvládne udělat ve škole
já ani nevím,jestli by to u nás ve škole šlo.Každopádně si je nesmí dělat v družině.Nevím proč,škoda
a o lemplovství mi nemluv,kam se Honzík na Míšu hrabe v týhle disciplíně